The 1st CU Study Abroad Fair 2017

The Office of International Affairs and Global Network is delighted to invite CU students, faculty members, researches and staff to the 1st CU Study Abroad Fair 2017 on Thursday, August 31st, 2017, 9 a.m. – 5 p.m. at Sala Phra Kieo.

Whether you’re ready to apply to a programme or just want to explore the possibilities and become inspired, it is never too early or too late to start planning. The Fair is a perfect venue to start and see which programme is right for you. At the Fair, you will be able meet representatives from our partner universities and organisations so that you may find a programme or a scholarship that matches your aspiration.

This Fair is for all CU students, faculty members, researchers and staff who are interested in studying abroad (exchange, research, internship, summer and winter programmes, etc). During this event, there will be exhibition booths featuring many universities from abroad including Australia, France, Germany, Hong Kong, Japan, Philippines, Singapore, Sweden, Switzerland, Taiwan, UK, and USA, which will enable you to obtain more information.

GO FURTHER and join us at the 1st CU Study Abroad Fair 2017
We hope to see you there!