3000791 การอ่านบทความวิจัยทางคลินิก (Reading Clinical Research Articles)

การสืบค้นและคัดเลือกบทความวิจัยทางคลินิก; องค์ประกอบของบทความวิจัยทางคลินิก; การวิเคราะห์และวิจารณ์ บทความวิจัยทางคลินิก

Searching for and selecting clinical research articles; elements of clinical research articles; analysis and critical appraisal of clinical research articles.

Download | Schedule 30007901 | Syllabus 3000791 |

คู่มือนิสิตจุฬาฯ
MoU List (Faculty of Medicine Level)
Active Recruitment